Què és connecTerrassa?


 • Avui m'han demanat una definició curta i una de més extensa sobre el projecte connecTerrassa. Aprofito per difondre-ho a través del nostre blog, ja que la comunicació és una de les coses que hem de seguir treballant més i més cada dia.

  Descripció breu:

  connecTerrassa és un projecte de dinamització del comerç local i dels professionals de Terrassa.

  Descripció més detallada:

  connecTerrassa és un projecte de dinamització del comerç local i dels professionals de Terrassa, que té per lema “comerç proper, professionals experts”.

  Distribueix la seva activitat en 5 grans àrees:

  1. VISIBILITAT. Dóna visibilitat a través de les pàgines web, l’agenda del comerç local i la creació d’una Comunitat.

  2. PROMOCIÓ. Dóna a conèixer productes i serveis a través d’un portal de promocions.

  3. DINAMITZACIÓ. Fidelitza els clients a través de la dinamització amb sortejos, concursos i xarxes socials.

  4. INFORMACIÓ. Informa amb un portal de notícies sobre comerç i consum a Terrassa i organitza jornades de formació dirigides a comerços i professionals.

  5. COL·LABORACIÓ. Fomenta la col·laboració interna entre els membres de la Comunitat i la col·laboració externa arribant a acords amb altres entitats de la ciutat. A més, busca avantatges per als seus membres a través de la compra col·lectiva, entre altres formats.

  Aquest octubre connecTerrassa celebra el seu 1r aniversari i ja compta amb més de 60 membres, entre comerços, bars/restaurants i professionals.

  I, amb què estem treballant ara?

  Doncs, amb els canals temàtics i territorials. El primer que mostrarem serà territorial i estarà centrat en Ca n'Anglada. També tenim entre mans un tema audiovisual que mostrarem ben aviat.

  Seguirem informant;-)

  --

  Si estàs interessat a obtenir més informació sobre connecTerrassa, diga'ns-ho i t’ho vindrem a explicar, sense cap mena de compromís.

  Vull més informació sobre connecTerrassa

  Vols rebre connecTerrassa al mòbil? Aquí t'expliquem com.  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat

  Afegeix un nou comentari

  Promocions connecTerrassa

  Informació de l'autor

  Marc Roca Verdaguer

  Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

  marc@connecterrassa.cat

  Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

  Registra't i estigues informat!

  Registra't i t'enviarem la millor informació sobre els comerços i professionals de Terrassa (usuaris) o sobre el projecte connecTerrassa (comerços/professionals)

   

  Ets un usuari?
  Registra't aquí.

   

  Ets un comerç?
  Registra't aquí.

  Objectiu de ConnecTerrassa

  connecTerrassa vol donar VISIBILITAT a les petites empreses de Terrassa, fomentar les promocions el màxim d’innovadores i DINAMITZAR la relació comerç-consum a través del màrqueting digital, a més d’oferir INFORMACIÓ de qualitat sobre tendències en consum i altres SERVEIS que puguin interessar als nostres clients.