Compra col·lectiva de roses solidàries per Sant Jordi [Fupar-connecTerrassa]


 • Etiquetes: Sant Jordi, Fupar, compres col·lectives, col·laboració | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 30 març, 2015 - 13:00

  connecTerrassa organitza una compra col·lectiva de roses i rosers solidaris elaborats per FUPAR de gran qualitat i a preus immillorables. L'únic requisit que hem de complir és assegurar una compra mínima de 50 roses/rosers. Aquesta iniciativa està oberta a tothom. Només cal seguir els següents passos:

  1. Ompliu el formluari que trobareu aquí a sota abans del 20 d'abril.
  2. Un cop rebudes totes les sol·licituds, connecTerrassa enviará un correu electrònic a tots els participants indicant si es tira endavant o no la compra col·lectiva. Amb una comanda de més de 50 roses/rosers ja es tira endavant.
  3. En cas de tirar-se endavant aquesta compra conjunta, totes les persones apuntades podran passar a recollir (i pagar al preu reduït) les roses/rosers solidàries que hagin encomanat, a partir de les 7:30h del dia 23 d'abril a la parada que Fupar té dins del Mercat de la Independència.

  Podeu consultar tota la informació sobre les roses/rosers de FUPAR, aquí.

  NORMES DE PARTICIPACIÓ EN AQUESTA COMPRA COL·LECTIVA:
  1) Cal que empleneu el formulari adjunt; 2) Es consideren acceptades les polítiques de privacitat un cop emplenat el formulari; 3) Cal complir amb les condicions que s'han descrit en aquesta pàgina; 4) Amb la inscripció en aquest compra, els participants s'inscriuen automàticament als butlletins electrònics de connecTerrassa. Així mateix, passen a formar part de la base de dades de connecTerrassa. En compliment de la llei vigent, podran desapuntar-se de la base de dades de connecTerrassa sempre que ho desitgin. Qualsevol canvi o modificació que es pogués donar en aquesta compra, es comunicarà en aquesta mateixa pàgina web; 5) Per qualsevol dubte sobre aquesta iniciativa ens podeu escriure a hola@connecterrassa.cat o enviar-nos un Whatsapp al núm. 617.09.67.43, indicant a l’assumpte "Compra col·lectiva de roses solidàries per Sant Jordi [Fupar-connecTerrassa]".

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat