Valoració: 
Average: 4.1 (10 votes)
Presentació: 

Freaksheep és una petita empresa d’emprenedors orientada al món multimèdia i a les noves tecnologies mòbils. Ofereix tots els serveis relacionats amb el desenvolupament de llocs web, creació de la imatge corporativa, disseny de material de màrqueting i màrqueting online.

Tot i  ser una empresa molt jove, compta amb 3 anys d’experiència en el sector. A Freaksheep creuen en els seus productes i en són consumidors per tal de continuar-los millorant.

Informació productes o serveis: 

Disseny de llocs web adaptats a la imatge corporativa del teu negoci i desenvolupament d'aplicacions personalitzades per a smartphones o telèfons intel·ligents. Creació de la imatge corporativa de la teva empresa i el material de màrqueting que s'adapti a ella. També oferieix serveis de màrqueting online per fer créixer el teu negoci. Per a més informació: https://freaksheep.com/servicios

Els seus llocs web es basen en el gestor de continguts SheepPanel, desenvolupat per la pròpia Freaksheep amb la finalitat d’oferir al client una eina molt més senzilla i intuitiva, i més fàcil d’utilitzar, que altres CMS per gestionar el contingut de llocs web.

Per més informació sobre els seus productes: https://freaksheep.com/productos

 

 


Carrer de Narcís Monturiol, 12
08230 Matadepera Barcelona
937126494
676618849

Atenció al client / telefònica, de dilluns a divendres de 9:00h a 13:00h.


 Web Facebook Twitter