LeX-it Advocats
Carrer Major, 30-32 4t 1a - 08221 - Terrassa - Barcelona
937050326 653502191

Presentació: 

LeX-it és un despatx d’advocats especialitzat en dret laboral, civil i penal. Són un equip jove: LeX-it va néixer com a despatx l'any 2014, tot i que els seus integrants ja havien adquirit prèviament una sòlida i àmplia experiència en el món del dret i de l’advocacia.

Tracten assumptes relacionats amb persones físiques i també amb empreses, i ho fan amb la garantia del màxim compromís, orientació al client i als resultats, professionalitat i honestedat.
L'objectiu principal de LeX-it és que els clients quedin contents i satisfets amb la seva feina. Els podeu conèixer millor i trobar més informació si visiteu el seu lloc web: www.lex-it.cat o la seva pàgina de Facebook.

Informació productes o serveis: 

Assessorament i defensa, si cal judicialment, de persones i empreses en les àrees laboral (reclamacions salarials, accidents, acomiadaments, reestructuracions d’empreses, recursos contra infraccions i sancions de la inspecció de treball, etc), de seguretat social (reconeixement d’incapacitats laborals, prestacions i pensions, etc), civil (família, arrendaments, herències i testaments, reclamacions civils, dret immobiliari, etc) i penal (accidents de circulació, alcoholèmies, assistència a comissaria i al jutjat, denúncies i querelles criminals per delictes).

 


Continguts de LeX-it Advocats

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat