Valoració: 
Encara sense vots
Presentació: 

"L'orella verda" és una petita i acollidora llibreria infantil que trobareu al carrer de la Rutlla, 26 de Terrassa, I us convida a que els visiteu amb els vostres fills i filles. Hi descobrireu la seva selecció de literatura infantil, i gaudireu de les activitats que aniran organitzant: engrescadores sessions de contacontes, creatius tallers de manualitats, interessants tallers d'animació a la lectura...

Han estructurat el seu espai per edats; al fons de la llibreria hi trobareu "El racó dels més petits" (6 mesos a 3 anys), amb divertits llibres per a la descoberta del'entorn, llibres amb textures o solapes, desplegables, de roba, de cartró, pel bany, llibres-joc... A continuació hi trobareu contes preciosos, curiosos i divertits, contes clàssics i moderns, diccionaris visuals, llibres sobre els animals, busca i troba... especialment sel.leccionats per als infants fins, aproximadament, els 5 anys.

Molt a prop, perquè en aquesta llibreria tot queda a mà, us presenten els seu llibres escollits pensant en els primers lectors, a partir dels 5 anys i fins, més o menys, els 7 anys. N’hi podreu fullejar, tant com vulgueu, de clàssics, d'esbojarrats, en lletra de pal, en lletra lligada, en diferents formats, els quaderns d'entreteniment i... els seus meravellosos àlbums il·lustrats! També hi trobareu la seva petita selecció de narrativa en català-anglès per aquestes edats.

I tot seguit... tenen la prestatgeria de narrativa, misteri, petites col·leccions i llibres singulars per als que ja són una mica més grans, fins els 9-10 anys.

Disposeu, també, de la seva selecció de llibres de coneixements, per a les diferents edats: atles, llibres informatius sobre el cos humà, sobre els hàbitats dels animals, el nostre planeta, l'univers, l'ecologia, l'ésser humà...

A "L’orella verda" ens ofereixen, des del primer dia, i sempre amb molta il·lusió, el millor de de la professió. Per això, s’esforcen sempre per seleccionar i posar a la vostra disposició llibres escollits acuradament per als vostres fills i filles, llibres de qualitat, de les editorials més prestigioses, petites i grans. Anirem tenint notícies seves sobre les novetats que vagin arribant, estigueu atents/es!


Carrer de la Rutlla, 26
08221 Terrassa Barcelona
931537440
667727119

De dilluns a divendres:

  • De 16.30 a 20.30 h.

Dissabtes:

  • De 10.00 a 13.30 h i de 17.00 a 20.30 h.

 Web Blog Facebook Instagram