Joana González (Beldefinity): “el que té més bon resultat és la combinació dels aparells amb les tècniques manuals”


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 4 minuts

  dimecres, 11 gener, 2017 - 16:15

  Amb aquesta ENTREVISTA comencem una ronda d’entrevistes a tots els comerços i professionals que formen part del Canal Salvador Espriu - Iscle Soler de connecTerrassa. Cada mes, durant tot el 2017, publicarem una o dues entrevistes per anar coneixent qui hi ha darrere dels negocis que formen part d’aquest canal territorial. Si us interessa la informació dels comerços d’aquesta zona, apunteu-vos als nostres butlletins i us enviarem un butlletí mensual amb les notícies d’aquest canal.

  --

  Comencem aquesta ronda d’entrevistes conversant amb la Joana González Caballero, fundadora i directora de Beldifinity, centre de fotodepilació i tractaments corporals i facials, que combina la realització de tractaments mitjançant màquines i les tècniques manuals.

  Beldefinity va néixer el març del 2011, i fa sis anys que està situada a la plaça de Salvador Espriu.

  La Joana va triar aquest lloc “per la seva situació cèntrica i accessible”. Tot i no ser una zona gaire comercial, és un lloc de pas, amb força trànsit de gent. Tot i això, la seva clientela, segons ens comenta, en gran mesura és gent que “ve recomanada”, el boca-orella és el què millor funciona. Majoritàriament és gent de la zona, o que treballa a prop. I també tenen alguns clients que venen de fora, recomanats per algú altre.

  Entrem a parlar dels serveis que ofereixen. Ens comenta que al principi van començar amb la fotodepilació i tractaments corporals i, posteriorment, han anat ampliant l'oferta amb tractaments facials.

  El món de la fotodepilació és una de les seves especialitats, i la Joana afirma que hi ha una gran falta d'informació en aquest tema. Per a tots aquells que el desconeixem, ens explica que primer va aparèixer el làser i, després, la llum per pulsacions intensa (IPL).

  Però, quines diferències hi ha entre làser i IPL?, preguntem. El primer que s'ha de fer és informar-se, insisteix la Joana. Hi ha un determinat tipus de persona que encaixa en un tipus de llum i d'altres en un altre, i això depèn de la qualitat de pèl, el tipus de pell i molts altres factors, que influeixen a l'hora d'obtenir resultats en un tractament.

  Gran defensora de l'IPL, la Joana ens explica que la llum per pulsacions intensa (IPL) té una gran varietat de colors i per aquesta raó és molt més efectiu en un major nombre de persones.

  Per contra, el làser concentra la llum en un espai molt més reduït i, per tant, fa passar el raig en una mateixa direcció i amb la mateixa intensitat des que penetra fins que arriba al fol·licle pilós, de manera que no emet tantes tonalitats. Això comporta que s'ha de buscar que el pèl sigui afí al color de la llum. Com més colors de llum tinguis per depilar, a més tipus de gent podràs arribar. Aquesta és la gran diferència.

  Comenta, també, que en els últims temps ha augmentat la demanda de tractaments facials. Després de la fotodepilació, han notat un gran creixement en tractaments facials i cosmètica medicoestètica. "Es nota que la gent vol cuidar-se", afirma, i ens explica que la cosmètica que ven és la mateixa amb la qual ella treballa a la cabina, fet que demostra que està plenament convençuda de la seva efectivitat.

  Li encanta treballar el facial; cada cop li agrada més. I està molt contenta quan una clienta té tants bons resultats que, fins i tot, han arribat a l'objectiu abans de les sessions que tenia concertades. És una gran satisfacció per a ella veure que té èxit, tot i que ens recorda que hem de ser conscients que cada persona és un món i no tothom té els mateixos resultats en les mateixes sessions.

  Per a la Joana, el que té més bon resultat és la combinació dels aparells amb les tècniques manuals. Li encanta fer servir les mans, i creu que els millors efectes es donen quan fas un tractament amb màquina, introdueixes el principi actiu i, a la vegada, treballes el teixit manualment. Per a ella, el tractament ideal és combinar aparells amb tècniques manuals.

  Tot i haver nascut en plena crisi econòmica, Beldefinity segueix endavant amb força. Noten que hi ha certes èpoques de l'any que s'activa la demanda de tractaments (regals de Nadal, vacances, quan s'acosta l'estiu...). “Hi ha mesos millors i pitjors, i èpoques de l'any que es treballa més el corporal, d'altres que es treballa més la fotodepilació…”, afirma la Joana.

  I, quant a tipus de clients, afirma que tenen més dones que homes, amb una franja d'edat d'entre els 16 i els 60 anys. Però que estan notant, d'una època cap aquí, un creixement en la clientela masculina. Afirma que l'home cada cop es depila més i, a més, és un client molt fidel. "Fins i tot més que algunes dones!", constata.

  A la pregunta de cap a on va el negoci, no ho dubta: "Continuar!".

   

  Reviews

  Rocío Ruiz (no verificat)

  Quedé muy contenta con la fotodepilación, ha sido eficaz y en las sesiones que se me recomendó. Ahora estoy con los tratamientos faciales y es una maravilla, utiliza las manos y las cremas, poca aparatologia, siendo el resultado muy eficaz. Joana es una profesional en su trabajo y atención personal estupenda. Felicidades, por ser como eres. Aún hay profesiones en su trabajo.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat