×

Missatge d'avís

Els enviaments per aquest formulari estan tancats.

Sorteig de 3 fundes de neoprè Crumpler (mides càmara, mòbil, mp3,...) + targeta memòria USB


Durant les vacances, protegeix els teus dispositius: Càmara, mòbil, Mp3... Cadascun amb la seva Funda de Neoprè Crumpler: divertits dissenys i 3 mides diferents. Acompanyades d’una tarja de memòria USB!! Sorteig organitzat per DOMO INFORMÀTICA APLICADA.

ENTREVISTA Txell Fuentes (Domo Informàtica): ‘Estem especialitzats en xarxes i serveis Wifi’.

Dates inscripció: 
dijous, 10 juliol, 2014 - 11:00 a dimecres, 23 juliol, 2014 - 10:00
Estat del sorteig: 
Finalitzat.
Condicions: 

Els requisits per a participar al sorteig dE DOMO INFORMÀTICA APLICADA són els següents (CAL COMPLIR ELS DOS):

1) Cal inscriure's al sorteig de DOMO INFORMÀTICA APLICADA omplint el formulari que adjuntem aquí a sota.

2 Cal fer-se seguidor de la PÀGINA DE FACEBOOK DE DOMO INFORMÀTICA (és a dir, cal fer un "M'AGRADA" a la seva pàgina de Facebook) i/o fer-se seguidor del Twitter @edomonet.

--

FEU-VOS SEGUIDORS DEL FACEBOOK DE CONNECTERRASSA PER ESTAR AL DIA DE TOT EL PROJECTE (info, promos, cupons, sortejos, comerços, concursos,...)! 

NOTA: Per qualsevol dubte sobre el sorteig, les condicions, els premis,... ens podeu escriure a hola@connecterrassa.cat o enviar-nos un Whatsapp al núm. 617.09.67.43, indicant a l’assumpte SORTEJOS CONNECTERRASSA.

Resultats: 

El guanyador és: Marc Porta Sales.

NOTA: Actualment, els sortejos de connecTerrassa es fan mitjançant www.sortea2.com. Generem el llistat d’inscrits a la web de connecTerrassa per a cadascun dels sortejos, els posem a sortea2 i ens surt el llistat de candidats a guanyar, aleatòriament. Posteriorment, comprovem que els "candidats a guanyar" hagin complert els requisits que s’establien en cada sorteig (els requisits sempre són com a mínim inscriure’s al formulari i, en la majoria de casos, hi ha algun altre requisit que ha determinat el comerç que organitza el sorteig (ex: fer-se seguidor de la seva pàgina de Facebook)). Per això és molt important llegir atentament els 2 o 3 requisits/condicions que s’estableixen en cada sorteig (darrerament els hem marcat amb un color diferent per a destacar-los i fer-los més visibles). Estem treballant per generar automàticament, des de la pròpia web de connecTerrassa, els candidats i els guanyadors de cada sorteig. Mentre treballem en això, utilitzarem sortea2.com i comprovarem el compliment dels requisits/condicions, manualment.

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat