Valoració: 
Average: 2.5 (4 votes)
Presentació: 

Àbac Assessors (Avda Jaume I, 95, 1r) és una assessoria/consultoria amb una experiència de més de 30 anys com a professionals del sector de l’assessoria empresarial.

Està formada per un grup de professionals multidisciplinar que incorpora serveis legals, de consultoria i d'externalització de serveis administratius i/o de gestió, per aportar la solució que millor s’adapti a les sempre diferents i canviants necessitats del client.

Informació productes o serveis: 

Servei fiscal-comptable: declaracions i obligacions fiscals, assessorament fiscal i comptable, comptabilitat Societats, comptabilitat Autònoms, assessorament jurídic-fiscal.
Especialistes en la gestió i problemàtica de l'empresa, resolució de conflictes, separacions de socis, pactes, successions generacionals....
Servei jurídic: TIC's, propietat industrial i Protecció de dades – RGPD, Servei jurídic mercantil, servei Corporate, servei de reestructuracions i Concursal.
Els nostres assessors i advocats especialistes, et proporcionaran Assessorament Legal i acompanyament en la gestió del teu projecte de negoci.
Més informació de TIC's, Propietat industrial i Protecció de dades a la nostra web.
Servei laboral: Nòmines, Seguretat Social, contractes, assessorament jurídic-laboral.
El nostre departament Laboral et proporciona assessorament i gestió de l'Administració de Personal (remeses bancàries nòmines, enviament de nòmines als treballadors...), suport en gestió de Relacions Laborals (riscos laborals, revisions mèdiques, formació treballadors...).
Servei de consultoria: Suport gerencial, control de gestió, Pla d'empresa, gestió de situacions de crisi, compravenda empreses,...
La nostra consultoria no és un servei simplement tècnic i racional, la nostra experiència ens permet posicionar-nos com a algú que coneix el món d'empresa, però volem ser com un company de viatge, que t'entén a tu i a les teves circumstàncies.

Altres serveis:
Serveis d'Advocat: Testaments, herències, successions. Reclamació de clàusules terra i clàusules abusives.
Serveis administratius (Externalització /outsorcing): Gestió tresoreria, conciliació bancaria, suport/gestió de nòmines, SS, facturació electrònica, gestió documental, elaboració d'actes de junta / consell, tramitació d'escriptures.
HUB TERRASSA: Emprenedoria, COWORKING, lloguer de despatxos i sales. Domiciliació d'empreses, gestió telefònica, domicili social i fiscal, formació, esdeveniments.
SAGE: Despatx tecnològicament evolucionat, reconegut per l'empresa líder del país. Ens permet oferir tota mena de condicions especials en la gamma de producte SAGE.


Avda Jaume I, 95
08226 Terrassa B
937369860

De dilluns a dijous: de 9.00 h a 19.00 h.
Divendres: de 9.00 h a 15.00 h.


 Web Facebook Twitter Linkedin