1905 Menjar casolà per emportar
Carrer Antoni Soler Hospital, 1 - 08232 - Viladecavalls - Barcelona
661959865

Presentació: 

Botiga de menjar per emportar, rostits, arrossos, plats preparats i productes complementaris per a poder acompanyar un àpat (begudes, aperitius, dolços...). Cuina amb receptes casolanes i aplicacions tecnològiques modernes.

Situada al carrer Antoni Soler Hospital, 1 de Viladecavalls.

https://1905.es/

 

Informació productes o serveis: 

Aportar una oferta per cobrir àpats diaris (gent gran, famílies, gents que gaudeix menjant, treballadors...) i, sobretot, àpats especials o familiars de cap de setmana.

Es basa en plats cuinats preparats, arrossos per emportar, peixos al forn, rostits i complements.

MENÚS:

Diferents modalitats de menú disponibles de dimarts a divendres. Tria el que respongui millor a les teves necessitats. Sempre amb aliments de primera qualitat. Gaudeix dels nostres plats al teu dia a dia.

 
CARTA:
 
Si ho prefereixes tria els plats de la seva carta. Rostits, arrossos, plats preparats freds i calents, peixos al forn, i les seves fantàstiques postres. Productes de qualitat cuinats amb professionalitat, aquell toc tradicional amb barreja de tocs moderns en formats i presentacions elegants i pràctiques. Un servei i atenció us permeti viure experiència de venda inigualable. La seva cuina farà que gaudiu d'una experiència gastronòmica, fàcil, pràctica i diferent.


Continguts de 1905 Menjar casolà per emportar

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat