Llars Independents: "Volem defensar el dret de les persones a conviure amb les seves mascotes prioritzant el lloguer amb elles mitjançant una assegurança multirisc de la llar"


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 4 minuts

  dilluns, 28 setembre, 2020 - 15:15

  Llars Independents neix a Terrassa amb la fusió de passions com el tracte amb les persones, l'empatia amb les diferents situacions i l'anticipació i resolució de problemes.

  Llars independents també es crea amb la convicció de poder viure en família amb les nostres mascotes i és per això que fomenten el lloguer amb elles, mitjançant assegurances que puguin respondre davant de desperfectes.

  Parlem amb en Lluís i la Cristina, impulsors d’aquest negoci recentment obert a Terrassa.

  Cristina, Lluís, situeu-nos. Què és Llars Independents?

  Llars Independents és una immobiliària animalista que treballa amb exclusiva i neix amb la idea d'oferir un tracte molt personalitzat, a mida, segons el tipus d'habitatge i client.

  Tots dos som agents immobiliaris de Catalunya (AICAT), acreditació professional obligatòria per desenvolupar la professió d'assessor immobiliari, i també som agents de la propietat immobiliària (API); per tant, professionals qualificats que operen en el mercat immobiliari, que està regulat per Reial decret 1294/2007. Així doncs, assessorem segon l'interès del client, fem estudis de mercat, realitzem estratègies de venda i l'informem setmanalment dels nostres moviments i dels possibles compradors.

  El contacte i confiança amb el client és essencial: fem equip, treballem junts i això només es pot aconseguir amb compromís d'exclusivitat. En cap cas volem treballar amb massificació de pisos en cartera, perquè no estem d'acord amb la venda agressiva i creiem necessària una publicitat àmplia i transparent dels habitatges, que arribi a tothom.

  Llars Independents és una immobiliària amb unes característiques diferencials ben clares. Quins serveis oferiu?

  A més del lloguer i la compravenda d'habitatges, pensem que la principal característica nostra és precisament la defensa de lloguer amb mascota i que les persones no hagin de recórrer a l'abandó, sense oblidar-nos de cobrir la propietat del nostre client i, alhora, garantint a l'animal una vida digna.

  Un altre dels serveis que oferim són les petites reformes de cara a vendre un pis. Arreglar aquell endoll on no arriba el corrent, tapar forats a les parets, reparar l'aixeta que degota, pintar i inclús fer neteja del pis en venda. 

  Finalment, donem servei també de home staging, que vol dir fer una posada en escena del pis en venda, despersonalitzar-lo i preparar-lo per rebre les visites.

  Les mascotes són al centre del vostre negoci, o el defineixen d’una forma diferencial. Per què?

  Entenem per família aquells que s'estimen i volen conviure a la mateixa llar. Les famílies poden ser molt diverses, però el que és clar és que qui s’estima els animals vol viure amb ells, són part important de la família. Volem defensar el dret de les persones a conviure amb les seves mascotes prioritzant el lloguer amb elles mitjançant una assegurança multirisc de la llar que inclogui els possibles desperfectes que puguin ocasionar.

  Què és el home staging? Com l’enfoqueu en el vostre negoci?

  A l'hora d'ensenyar un pis, és molt important la primera impressió. El pis ha d'estar ordenat, sense aglomerar coses en desús, net i acollidor. Ens trobem pisos als quals no els fa falta fer res, la normalitat és aquesta, però sempre hi ha els que, per manca de temps, ofereixen un aspecte carregat i poc espaiós. Ens encarreguem de despersonalitzar l'habitatge, de fer lloc i de convertir-lo en un espai on s'estigui a gust per tal de poder imaginar viure-hi. 

  I, ja per acabar. Expliqueu-nos quins són els vostres projectes de futur i com us podem seguir (web, xarxes socials…)?

  El nostre projecte més immediat és poder obrir local a la ciutat, perquè estem teletreballant. La pandèmia no ens va deixar fer-ho al mes de març i ara esperem poder obrir al centre de Terrassa a principis del 2021 si no hi ha rebrots i, per tant, limitacions o tancaments. Som animalistes, així que també volem ser un mitjà pel qual puguem ajudar a difondre les mascotes que estan en adopció i afavorir-la, així com difondre també la responsabilitat de xipar i esterilitzar, col·laborant amb veterinaris amb preus assequibles.

  Ens podeu trobar a les següents xarxes:

  www.llarsindependents.cat

  https://www.instagram.com/llarsindependents/

  https://facebook.com/LlarsIndependents.Terrassa/

  --

  Més informació:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat