dg. 17/4 | 3a Fira Agroecològica del Vallès


Data: 
diumenge, 17 abril, 2016 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

El proper diumenge 17 d’abril, la Plaça Vella de Terrassa acollirà la tercera edició de la Fira Agroecològica del Vallès, en el marc de diferents activitats que se celebraran entorn el Dia Internacional de la Lluita Camperola. Més d'una vintena de de productors i productores d'aliments ecològics, grups de consum i altres associacions participaran a la fira.

Organitzada per la plataforma Terrassa Lliure de Transgènics, la Xarxa de Producció i Consum Ecològic del Vallès Occidental (PiC Vallès), l’objectiu de la Fira és promoure el consum ecològic i de proximitat entre els ciutadans del Vallès Occidental, col·laborar amb els pagesos i elaboradors de productes ecològics locals per fer-los presents i visibles davant la societat urbana de la comarca, així com reivindicar l’agricultura de proximitat com a base per assolir la sobirania alimentària.

Aquests són els actes que es duran a terme:

  • De 10 a 14 h

Parades de productes ecològics del Vallès i d’economia social i solidària

  • 10.30 h

Taller Herbes aromàtiques (per Santi Soto).

  • 11.30 h

Taller La banca ètica
Per Fiare

  • 12.30 h

Taller Aprofitament d’aliments
Per Nollencemniunamica

  • 14.30 h

Dinar eco-nòmic

  • 16.00 h

Experiències d’associacions entre productors/es i de consumidores/rs agroecològics amb La Magrana Vallesana (Granollers) i Ca La Paca (Baix Llobregat)

Adreça: 
Plaça Vella
08221 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat