dg. 27 de gener (12.00 h) | Inauguració de l'exposició “Fragment de Cal·ligrafia d’una Pomera” de Rosa Rodríguez [CDMT]


Data: 
diumenge, 27 gener, 2019 - 12:00
Descripció activitat: 

El proper diumenge 27 de de gener del 2019 a les 12.00 h, tindrà lloc al Museu Tèxtil de Terrassa, la ignauguració de l'exposició “Fragment de Cal·ligrafia d’una Pomera” de Rosa Rodríguez. En aquesta nova mostra, que s'obrirà a l'Espai Zero, hi podreu trobar peces tèxtils de Rosa Rodríguez que narren el recorregut temporal i experiencial que fa un teixit en ser col·locat en un entorn concret, un arbre.

Les obres exposades pertanyen a la sèrie “Cal·ligrafia d’una Pomera”, vinculada amb la intervenció tèxtil “Envolvere 02” duta a terme per l’artista entre 2001 i 2009. En aquest treball va triar un teixit de blonda de polièster que emplaçà en un entorn natural on el protagonista principal era una pomera i on va romandre durant nou anys. Un cop recuperat el teixit, el va fixar en un llenç blanc sense manipular-ne la forma. En paraules de l’artista: “El teixit torna llavors a la seva condició artificial, queda novament atrapat i tancat en l’etern, com a objecte de museu, inalterable, encara que potser li falti, només, la vida.”

Rosa Rodríguez va néixer a Barcelona; es formà en disseny de moda a EATM/Southampton i de forma autodidacta en arts visuals iniciant una sèrie d’intervencions tèxtils en entorns naturals. Va treballar durant uns anys a Perú i a Mèxic i, posteriorment, tornà a Barcelona per seguir els seus estudis a l’Escola Massana. Actualment treballa al Centre Tecnològic de Catalunya, dins el Departament de Tèxtils Funcionals d’Eurecat.

L’entrada a l’activitat és lliure i gratuïta.

Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

 

Adreça: 
Carrer de Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat