dt 13 de març (de 17.00 a 18.30 h) | Secrets de Museu temàtic: complements d’indumentària (XVII-XX) [CDMT]


Temes: 
Data: 
dimarts, 13 març, 2018 - 17:00 a 18:30
Preu: 
4,50 €
Descripció activitat: 

Secrets de Museu és un itinerari guiat pels espais menys coneguts del CDMT, les reserves. Durant l’activitat es presenta la indumentària i els complements històrics de forma directa i sense vitrines, també es mostren algunes de les tasques de conservació i emmagatzematge del patrimoni tèxtil que es desenvolupen quotidianament al Centre.

Al llarg d’aquest any i com a novetat, han programat quatre recorreguts temàtics, és a dir, centrats en un tipus de peça en concret. El segon d’aquests monogràfics el dediquen als complements de la indumentària, un grup molt ampli d’objectes que formen part del nostre dia a dia i que guarneixen la nostra manera de vestir.

Sabates, guants o bosses són d’ús habitual, però n’hi ha d’altres que han variat la seva funció, com els barrets o els bastons, o que fins i tot han desaparegut, com el carnet de ball. El fons del CDMT conserva peces originals de diverses èpoques que mostrarem fent un recorregut per la seva història.

Més informació i inscripcions a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02

 

Adreça: 
Salmeron, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat