Esthetica Natural llança un curs de ioga per a nens i pares, tots els dimecres


Data: 
dimecres, 7 juny, 2017 - 17:30 a 18:30
Preu: 
30,00 €
Descripció activitat: 

L'espai d'estètica i ioga Esthetica Natural, situat al carrer de la Llibertat, 39, de Terrassa, en ple barri de Sant Pere, llança un curs de ioga per a nens a partir de 8 anys i pares. El curs es farà tots els dimecres de 17.30 a 18.30 h. Amb aquest curs, Esthetica Natural amplia la seva llista d'activitats, on ja hi trobem classes de Txi-Kung i ioga, entre altres disciplines.

El curs de ioga per a nens estarà impartit per Jordi Ramirez Angles, professor de Txi Kung, de Raja ioga i Hahta ioga.

Com és el ioga per a nens?

Es tracta d’una forma de practicar ioga de forma adaptda, amb més jocs, més dinàmica. Però que aconsegueix els seus objectius. Millora la concentració de l’infant, la seva flexibilitat, els ajuda a prendre consiència del seu propi cos, a desenvolupar els seus sentits i a controlar la respiració. A través del joc, de postures que imiten als animals, amb música i, fins i tot, contes. Per tant, a més dels beneficis físics, el ioga ajuda el desenvolupament emocional, d’atenció, a afrontar la por, els gelos, les ‘pataletes’ i, sobretot, ajuda als nens amb estrés i/o hiperactius, que també ho sufreixen perquè ho ho podem haver provocat els adults.

Informa't ara!

 

 

Adreça: 
Carrer de la Llibertat, 39
08226 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat