A connecTerrassa… sortejos “online” i “offline”… i, també a través de les xarxes socials

Cada primer dimecres de mes llancem una desena de nous sortejos online i/o offline a través de la pàgina web, organitzats per les empreses membres de la Comunitat connecTerrassa. Per a participar en aquests sortejos cal omplir els formularis de la pàgina web i, en alguns casos, complir algun altre requisit demanat per l’empresa organitzadora. [SORTEJOS SETEMBRE 2018].

NOVETAT: xarxes socials

Aquest estiu hem ampliat les modalitats obrint alguns sortejos puntuals a les xarxes socials, com aquest que vam fer amb PotPetit Queviures i aquest altre on sortejàvem una nit d’hotel x2 persones. I, avui n’hem llançat un de nou amb l’empresa B&N immobles, on sortegem un ‘pack’ de SPA i MASSATGE x2 persones.

En ambdós casos hi ha doble objectiu, per una banda donar a conèixer i difondre les empreses i els productes i serveis que ofereixen. Però, per l’altra, en el primer format es treballen les bases de dades i en el segon l’ampliació de seguidors a les xarxes socials, tant de l’empresa com de connecTerrassa.

--

Vols formar part de la nostra Comunitat? Clica aquí!

Marc Roca Verdaguer

Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

marc@connecterrassa.cat

Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

Afegeix un comentari

 

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat