connecTestimonis: Montse Salguero [Cuques de Llum]

connecTestimonis: Montse Salguero [Cuques de Llum]

«Ja fa anys que em vaig apuntar a connecTerrassa. Al principi vaig tenir dubtes perquè sóc artesana i no tinc botiga física, no tenia clar si li treuria profit. Anys després estic cada dia més contenta! connecTerrassa m’ofereix moltes eines per donar a conèixer el meu negoci. Sempre estan oberts a ajudar-me. Som una comunitat, una veritable xarxa de networking formada pels millors professionals de Terrassa».

Per Montse Salguero, Cuques de Llum

--

Vull conèixer més sobre connecTerrassa!

Marc Roca Verdaguer

Del dret a la comunicació digital, passant per la gestió pública. Aquest podria ser un resum de la meva trajectòria professional. Llicenciat en dret, vaig exercir d'advocat a Garrigues & Andersen i, posteriorment, vaig treballar en diversos departaments de la Generalitat. Entremig, vaig estudiar Periodisme Digital (UOC) i m'he anat especialitzant en periodisme, comunicació i màrqueting digital. Els darrers quatre anys he estat director de continguts web de la Fundació Espai Català de Cultura i Comunicació (Escacc). Actualment, dedicat al 100% a connecTerrassa!

marc@connecterrassa.cat

Whatsapp (617096743) - Instagram - Facebook - Twitter.

Afegeix un comentari

 

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat