Els sortejos de juny vénen plens de novetats!


2 de juny de 2015 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: sortejos | Temps de lectura: 1 minut

Fins a un total d'onze sortejos llançarem demà dimecres 3 de juny, com cada primer dimecres de mes, i els tindrem actius durant 15 dies, fins al dia 17 de juny a les 10.00 h.

I, més que la quantitat, aquesta vegada l'important és la varietat i les característiques que els hem donat en alguns casos.

Hi trobarem majoritàriament sortejos OnLine, però n'hi ha tres que són OnOffLine, per tant s'hi podrà participar tant per Internet com emplenant les butlletes que els organitzadors oferiran als seus clients habituals.

Un altre té la particularitat que, a més d'haver-hi un premi per al guanyador, s'entregaran 10 vals descomptes al guanyador que haurà d'entregar a amics, coneguts i saludats, per tal de fer arribar el missatge del comerç a nous públics.

I, en un cas, un dels sortejos OnOffLine no es farà dins del local de l'organitzador, sinó que trobarem les butlletes per a participar-hi en els locals d'altres membres de connecTerrassa, per tal d'arribar a nous públics i per aprofitar la publicitat dels sortejos als que no n'organitzen aquest mes.

Bé, novetats, novetats, novetats. I, a partir de demà a les 10.00 h. a participar-hi!! SORT!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat