I, ara, un sorteig de productes infantils!


17 de abril de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: concurs, #connecCantapip | Temps de lectura: 1 minut

Canviem de registre. Si amb el 1r concurs vam involucrar a deu comerços dels barris del Centre i Ca N’Aurell en una gimcana comercial OnOffLine —força complicada, tot sigui dit—, aquesta vegada ens n’anem al cantó contrari. Més senzill, impossile! Organitzem un sorteig online en col·laboració amb una empresa molt jove de la nostra ciutat: Canta PIP.

Una empresa amb botiga online, però que ven en botigues de tot Catalunya i, concretament, a Terrassa podem trobar els seus productes en aquestes botigues: Carreras Jocs (Rambla), La Madronita (Avinguda Jacquard), Pastisseria Murià (Avinguda Jaume I) i Otta Kids (Plaça del Progrés).

Canta PIP produeix productes infantils populars (samarretes, tasses, imants, xapes i cantapips musicals), donant molta força als colors, al disseny i als efectes audiovisuals. Vaja, que són molt ‘macos’ i agraden a la canalla;-)) I, per a la gent de Terrassa tenen una col·lecció feta a mida: els castellers!!

Dimecres publicarem una entrevista als seus creadors, on ens explicaran més detalladament qui són, què fan, amb quins objectius, etc… I, durant tota la setmana, estigueu atents a les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Pinterest), on anirem publicant imatges, àudios i vídeos dels productes de Canta PIP.

Mentrestant, ja podeu participar al sorteig, apuntant el vostre correu electrònic al formulari d’aquest apartat de la web de connecTerrassa, i el divendres 25 farem el sorteig! SORT!

Trobareu + info de Canta PIP a: Web; Blog; Facebook; Twitter; Pinterest; i, Google+.

PS: El concurs se celebra del 22 al 25 d’abril, i no del 21 al 25 d'abril com apareix a la imatge que acompanya aquest apunt del blog.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat