Novetats a la web | coses que fem a connecTerrrassa | Recull de premsa #connecBlog


11 de desembre de 2018 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: connecBlog, el projecte | Temps de lectura: 1 minut

EL PROJECTE

Anirem llançant novetats de disseny en la web de connecTerrassa, i ho farem pas a pas, per seccions. Hem començat amb les primeres proves al blog, tot i que caldrà retocar alguns aspectes que anirem veient properament.

L’aposta global del redisseny web busca major claredat en el format i ordre en els continguts, per a oferir un millor servei als usuaris de connecTerrassa

COSES QUE FEM A CONNECTERRASSA

Després d’organitzar el "taller d’Instagram per a empreses, nivell mitjà" —on vam aprendre molts detalls a tenir en compte per a un millor ús d’aquesta xarxa de cara al negoci—, vam comprovar que ens serà molt útil seguir apostant per la formació en aquesta xarxa social. Per això hem decidit dues coses: 1) Hem organitzat un grup intern de Whatsapp amb les empreses de connecTerrassa on compartim notícies, recomanacions, idees, experiències... per a millorar col·lectivament en l’ús professional d’Instagram, i 2) Organitzarem una trobada estil «networking» per a compartir en persona les nostres experiències amb Instagram. Serà de cara la gener-febrer.

RECULL DE PREMSA

  • Microsoft s’alia amb la Fnac per introduir punts de venda físics (Diari Ara).

  • El comerç avança però no respira tranquil (El Punt Avui).

UTILITATS

Tant a xarxes com Twitter, com en eines de missatgeria instantània com Whatsapp o Telegram, entre altres, sovin necessitem escurça enllaços (links) moooolt llargs. Recomanem la web ja.cat. La Fundació puntCAT, juntament amb dinahosting, han creat l’escurçador d'enllaços ja.cat. Aquest escurçador en català és una eina útil i gratuïta per retallar i personalitzar enllaços (URLs).

FOTO: font.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat