Parafarmàcia Nova: 'La gent valora els consells que donem. Intentem donar resposta a totes les necessitats i dubtes'


22 de maig de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: entrevista, Parafarmàcia Nova, salut i bellesa, criatures, comunitat connecTerrassa, connecTRS | Temps de lectura: 4 minuts

La Parafarmàcia Nova, situada a la Plaça Nova, 5 de Terrassa, està especialitzada en alimentació infantil, atenció a la lactància, puericultura i tot el relacionat amb l'embaràs i el nadó. També tenen molta cosmètica i productes de dietètica i herboristeria. I, moltes coses més. N’hem parlat amb la Lídia, la seva propietària, per a conèixer-ne més coses.

Marc R. (connecTerrassa).- Lídia, la Parafarmàcia Nova és el 8è comerç que entra a formar part de connecTerrassa. En primer lloc, gràcies per la confiança. Esperem estar a l’alçada! Fes-nos cinc cèntims dels orígens de la parafarmàcia. Quan la vas obrir i quins productes hi podem trobar?

Lídia A. (Parafarmàcia Nova).- Vam obrir a mitjans del 2007 per oferir un gran assortit de productes de parafarmàcia, com ara llets infantils, articles de puericultura, cosmètica dermatològica, dietètica, etc. A la Parafarmàcia hi trobareu tots els productes que es poden trobar a la farmàcia (excloent els medicaments) i la nostra filosofia és intentar donar el millor preu i servei en l'assessorament personalitzat.

Marc R.- A més de multitud de productes, oferiu serveis o, més ben dit, organitzeu xerrades, tallers, mostres de productes,... En aquest sentit us pot anar molt bé l’agenda del comerç que estem preparant, per a fer-ne difusió. Quin tipus d’actes teniu previstos per les properes setmanes?

Lídia A. (P. Nova).- Si, en efecte, cada mes organitzem coses a part dels nostres serveis fixes. Els nostres fixes són:

- Dietista professional a càrrec de Nutrición Center amb la superpremium diet. Tots els dilluns.

- Servei de depilació laser, cavitació, lífting facial, etc. a càrrec de DepilProf. Un cop al mes (consultar dia).

- Servei de compra-venda d'articles semi-nous de bebè. Permanent a la botiga.

Ara, aquest final de mes tenim programat:

- 28 de maig: Tot el dia servei d'estètica a càrrec de DepilProf amb la promoció en depilació làser de 2 zones + 1 de regal.

- 30 de maig: Els laboratoris Esdor et conviden a un moment de relax gratuït i sense cap compromís de compra amb la seva vinoterapeuta. Cal demanar cita (20 min).

Marc R.- És ben coneguda la situació difícil dels comerços de la zona de la Plaça Nova i el Vapor Gran per a atraure el seu públic potencial del Centre. Amb tot, m’atreviria a dir que el teu cas és força excepcional, ja que a més de tenir públic de proximitat en tens que no són ni del barri. És així? A què ho atribueixes?

Lídia A. (P. Nova).- Crec que si. Suposo que la gent valora els consells que donem, que sempre intentem donar resposta a totes les necessitats i dubtes i que, tot i així, tenim un preu molt competitiu. Ara la gent es mira molt la butxaca i cada cop és més exigent amb el servei.

Marc R.- Tinc entès que esteu treballant amb una botiga online. Esprem poder-la difondre ben aviat des de connecTerrassa per fer-la créixer el més ràpid i bé possible. Pensant en altres comerços que estan valorant fer aquest pas, quines recomanacions els donaríeu?

Lídia A. (P. Nova).- Si, estem a punt d'obrir la botiga virtual, tot i que dóna molta feina preparar-la. Esperem tenir-la per obrir de cara el setembre, i a veure quina acollida tindrà.

Marc R.- La vostra presència digital, actualment, està formada per un webblog i una pàgina de Facebook. I, properament, també disposareu d’una web integrada dins del portal de connecTerrassa. Quina valoració fas de totes aquestes eines i de quina n’esteu més satisfets?

Lídia A. (P. Nova).- Crec que són eines molt útils tot i que malauradament no tinc massa temps per dedicar-hi i crec que no les aprofitem prou. Esperem millorar-ho en un futur pròxim.

Marc R.- I, ja per acabar aquesta petita introducció, com en la resta d’entrevistes, acabo demanat-vos que ens recomaneu dues coses:

1) Una web del vostre sector que trobis interessant, i 2) Un comerç, bar, restaurant i/o professional de Terrassa que t’agradi per un motiu o altre.

Lídia A. (P. Nova).- Una web que trobo interessant és la de nestlebebe.es ja que donen bona informació i descomptes 'xulos' a tots els pares o futurs pares. Un comerç que m'agrada del centre és la fruiteria del Raval de Montserrat. Bon servei, bon preu i sempre molt amables.

--

+ info:

Trobareu la Parafarmàcia Nova a la Plaça Nova, 5, Terrassa. 937 85 45 31. Webblog - Pàgina de Facebook - Galeria fotogràfica.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat