Per què comprem les roses de forma col·lectiva a connecTerrassa? #connecBlog


25 de abril de 2017 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: el projecte, Sant Jordi 2017, Sant Jordi | Temps de lectura: 1 minut

Per tercer any consecutiu hem organitzat una compra col·lectiva de roses per Sant Jordi. Tots els membres de connecTerrassa que volien, podien fer la seva comanda (des de petites, per a la família, fins a grans comandes per a regalar als seus clients).

Un cop vam tenir totes les comandes juntes, vam fer la compra conjunta a Fupar (que també és membre de connecTerrassa), que cada any ofereix roses solidàries, de gran qualitat i a molt bon preu gràcies a les compres amb grans quantitats.

Vam passar a recollir les roses (veure fotos) i les vam repartir als locals de cada comerç o professional que n’havia demanat. «Et voilà», una acció que repetim any rere any i que ens agrada molt fer!

És un exemple clar de la nostra filosofia com a comunitat: junts més forts, junts més barat, junts millor!

#somdeconnec

--

Tens un comerç o ets un professional? Apunta't a connecTerrassa! Clica al següent enllaç i et regalarem dos mesos a connecTerrassa!

Promoció 2 mesos

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat