Qui han estat els guanyadors dels sortejos de Nadal de connecTerrassa?


7 de gener de 2015 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: sortejos | Temps de lectura: 3 minuts

Amb les festes, la gent ha sortit al carrer, les botigues s’han omplert de vida i nosaltres, què hem fet? Doncs, PER NADAL CONNECTERRASSA HA SORTIT AL CARRER. Com? Molt senzill, els sortejos que cada primer dimecres de mes publiquem online, els hem organitzat dins de més de vint dels comerços i locals professionals que formen part de connecTerrassa. Només calia emplenar les butlletes que vam preparar per a l’ocasió i ja s'entrava a participar en cadascun dels sortejos que organitzaven els membres de connecTerrassa.

Podeu consultar tota la informació sobre els sortejos que hem organitzat al llarg del mes de desembre, en aquesta pàgina especial que vam preparar per a l'ocasió. L'experiència ha estat molt bona, i ja podem avançar que tindrà continuïtat en més ocasions especials.

A continuació us llistem tots els sortejos, amb el nom de l'establiment organitzador, els guanyadors i els vídeos i fotos que ens van arribant segons es van recollint els premis. MOLTES FELICITATS!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat