Rosa (Ni un pèl de +): 'A l'home cada vegada li agrada més cuidar-se i busca llocs on li ofereixin un tracte personalitzat i especialitzat'


27 de maig de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: Ni un pèl de +, salut i bellesa, entrevista, comunitat connecTerrassa, perruqueria | Temps de lectura: 4 minuts

 

Una perruqueria d'homes, a tocar de la Plaça del Progrés, al barri de Ca N'Aurell, amb una clientela molt fidel. Això és 'Ni un pèl de +', el negoci dirigit al públic masculí que va llançar la Rosa, juntament amb la seva parella, ja fa més de nou anys. Trobem el local de 'Ni un pèl de +', al carrer Dr. Salvà, 10.

Marc R. (connecTerrassa).- En primer lloc, gràcies per entrar a formar part de la connecTerrassa. Ni un pèl de +, la teva perruqueria, fa pocs anys que va néixer, però ja té una clientela força fixa. Explica’ns breument la història del negoci i com ha anat evolucionant.

Rosa (Ni un pèl de +).- Gràies Marc. El nostre negoci va obrir les portes l'any 2005. Junt amb la meva parella ens vam aventurar a reformar el local i dedicar-nos a la perruqueria d'homes, que era el meu ofici. No va ser gens fàcil, però poc a poc vam anar fent una clientela molt fidel, tot i els anys de crisi que estem vivint. I, tot d'un plegat, ja han passat nou anys.... L'evolució està sent força favorable.

Marc R.- Ni un pèl de + és una perruqueria d’homes. Podríem dir que aquest és un dels teus fets diferencials, la teva especialització. Com valores l’enfocament del teu negoci en un públic concret com el masculí? Creus que et limita o, pel contrari, oferir especialització millora l’oferta del teu servei?

Rosa.- Crec fermament que el fet d'estar especialitzada en el públic masculí em dóna molta més sortida, ja que a l'home cada vegada li agrada més cuidar-se, i busca llocs on li ofereixin un tracte personalitzat i especialitzat.

Marc R.- Com a autònoma que ets ens podem imaginar més d’una de les crítiques que et deuen passar pel cap (impostos, dificultats per gestionar les baixes,...). Però, alhora, tens l’oportunitat de tenir el teu propi negoci. Quina valoració global en fas?

Rosa.- Ser autònoma sempre és complicat, ja que les despeses són molt elevades. Però, per altra banda, treballar per mi està sent una experiència molt positiva, ja que em dóna total llibertat per a crear i portar el negoci a la meva manera, i això és molt gratificant.

Marc R.- Ja fa temps que em vaig fixar en la pissarra que tens a l’entrada, on informes de les tes promocions, totes molt adequades en els temps que corren (dtes. per aturats, per joves,...). Creus que adaptar-se als canvis que estem vivint en les formes de consumir, ja sigui per la crisi, per l’ús de les noves tecnologies,... és imprescindible per la bona evolució del negoci? O, consideres que tot plegat és passatger?

Rosa.- Efectivament, ens hem d'adaptar als canvis que estem vivint. És molt important perquè els negocis segueixin funcionant.

Marc R.- El tracte personal i el boca-orella podríem dir que són dues de les qualitats més destacables per a l’evolució del teu negoci. Com creus que pot ajudar-te, a partir d’ara, formar part d’una comunitat de comerços sota el paraigües de connecTerrassa, amb una web pròpia per a ‘Ni un pèl de +’, un portal per a oferir les teves promocions i presència constant a les xarxes socials?

Rosa.- Doncs, penso que pot ser molt bo, ja que el nostre negoci podrà arribar a molta més gent a través de la web i les xarxes socials. Farà que siguem més visibles i és una molt bona forma de poder arribar a tothom.

Marc R.- I, ja per acabar aquesta petita introducció, com en la resta d’entrevistes, acabo demanat-vos que ens recomaneu dues coses:

1) Una web del vostre sector que trobis interessant, i 2) Un comerç, bar, restaurant i/o professional de Terrassa que t’agradi per un motiu o altre.

Rosa.-Una web del meu sector que m'agrada és Hair styles for men”. Quant a comerços/professionals, m'agrada Progrés Estètic (C/ Dr. Salvà, 3, Terrassa), un centre d'estètica on ofereixen un molt bon servei.

--

+ info:

Trobareu ‘Ni un pèl de +’ al C/ Dr. Salvà, 10, Ca N’Aurell, Terrassa. 93.788.66.52

 

Veure ÀLBUM FOTOS.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat