Valoració positiva del 1r concurs #connecTRS


16 de abril de 2014 | Publicat per connecTerrassa | Etiquetes: concurs | Temps de lectura: 3 minuts

L’objectiu era un win-win-win, tothom hi havia de guanyar, i esperem haver-ho aconseguit. Quan vam idear el 1r Concurs #connecTRS teníem un triple objectiu, volíem que tant comerços participants, com usuaris i nosaltres mateixos hi sortíssim guanyant alguna cosa. Teníem objectiu, teníem estratègia i hem après molt de les relacions amb comerços i consumidors i dels errors que no tornarem a cometre.

Pels comerços participants volíem aconseguir una publicitat efectiva i innovadora (les fotos a les xarxes socials hi ajudaven i ho feien més viral) però, a més, volíem fomentar el contacte directe amb els seus clients, que haguessin d’entrar al local, demanar la butlleta i consumir. Era una acció OnOffLine.

A més, demanar de requisit haver de consumir a un mínim de cinc dels deu comerços buscava que la gent hagués de fer ruta, i portar clients d’un lloc a un altre. Al final, aquest requisit vam considerar-lo massa difícil, i vam canviar les normes el dia 9 d’abril. Amb una única consumició+foto ja es podia participar al sorteig final.

Per als usuaris/consumidors l'objectiu era participar d'una forma divertida, aconseguint en tots els casos premi segur (les ofertes i descomptes que es podien obtenir durant els 15 dies del concurs).

I, a més, amb la consumició+segell a la butlleta+foto a les xarxes socials permetia entrar en un sorteig d'una panera formada per objectes, regals i vals descomptes dels deu establiments col·laboradors valorada en 350€.

Un termini un pèl just (15 dies), una marca poc coneguda (connecTerrassa), poca publicitat (només online i als comerços participants) i uns requisits molt complicats (5 de 10 consumicions a més de publicar la foto a les xarxes socials), va complicar molt la participació als inicis del concurs. Els canvis que vam fer el 9 d’abril van accelerar molt els bons resultats. Ho tindrem en compte per a properes ocasions.

Per a nosaltres, per a connecTerrassa, l’objectiu era donar a conèixer la marca a comerços i usuaris locals i ampliar la base de dades d'usuaris registrats al què serà el futur butlletí setmanal.

Som una marca nova, poc coneguda (encara) i que necessita d’una gran massa d’usuaris locals (remarquem locals, perquè no volem créixer a qualsevol preu!) al darrera per a tenir èxit. Per això demanàvem registrar-se a la web.

Les visites a la web (més de 500 visitants únics els primers 15 dies de vida pública) i l’increment important de seguidors a Twitter (de 590 a 663), Facebook (de 155 a 200) i Instagram (de 515 a 572), a més del centenar d’usuaris que us heu registrat, més la desena de comerços que també s’han registrat, ens fa valorar positivament els resultats del concurs. A més, estem contents amb la gran activitat de ‘likes’ i comentaris que s’han generat.

Entremig, hem ana donant forma a l’apartat del web dedicat al concurs i hem dinamitzat les xarxes socials.

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat