Codelearn, l'extraescolar que potencia les habilitats del S. XXI: creativitat, capacitat d'abstracció i pensament lògic


 • Etiquetes: Extraescolars i tornada a l'escola 2019 | Temps de lectura: 2 minuts

  dilluns, 29 juliol, 2019 - 12:30

  Amb el mètode Codelearn s'aprèn programació i pensament computacional. Gràcies a això es pot crear tot tipus de coses, com ara videojocs, apps, robots, aparells electrònics… és la potència el pensament computacional, l’habilitat de resoldre problemes sense estar lligat a un llenguatge o model de robot concret.

  Quan aprenem a conduir ens serveix per a qualsevol cotxe. T’imagines si només poguéssim conduir una marca en concret? Amb la programació i robòtica passa el mateix, és important no centrar-se en un sol model que avui estigui de moda, sinó aprendre les bases generals que els permeten utilitzar qualsevol llenguatge o robot. En el cas de Codelearn, seguint el símil, els nens aprenen no només a conduir qualsevol tipus de cotxe, sinó que entenen com funciona i a construir qualsevol tipus de vehicle, des d’una bicicleta a un avió, ja que els ensenyen la mecànica i la física que necessiten per donar un pas més.

  Així, els alumnes de Codelearn acaben practicant un gran ventall de disciplines diferents, com ara matemàtiques, anglès, programació, robòtica, electrònica, enginyeria i gestió de projectes.

  El seu objectiu és que un alumne que completi el pla d’estudis de Codelearn, pugui iniciar als 18 anys qualsevol projecte tecnològic que li interessi, ja que tindrà un alt nivell conceptual i experiència pràctica, sabrà què és el que ha de fer. I encara que no es vulgui dedicar a res directament relacionat amb la tecnologia, aquests coneixements i capacitats avui en dia es busquen en tot tipus de professions, des de metges a advocats, perquè aporten un plus únic que els fa destacar sobre la resta.

  L’edat que accepten actualment és de 7 a 18 anys. Com que és un mètode a llarg termini, òbviament no tindrà temps d’aprendre el mateix algú que entri amb 17 anys i estigui només un any, que algú que pugui començar als 7, per això és important començar el més aviat possible, un cop l’alumne sàpigui llegir amb fluidesa.

  • 1 hora a la setmana

  • El dia que vulguis a l’hora que vulguis

  • Vine a fer la teva prova gratuïta

  • Pots trucar al 937 686 654

  A més... MATRÍCULA AL 50% DE DESCOMPTE FINS AL 30 DE SETEMBRE!

  Per a més informació:

  Especial Extraescolars i tornada a l'escola 2019

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat