Encens i espelmes a la llar [Astromoon]


 • Etiquetes: LlarDesembre2016 | Temps de lectura: 3 minuts

   

  La nostra llar és un espai sagrat i, com en tot espai sagrat, hi tenim elements que el fan acollidor i reconfortant. Quan pensem en espelmes i encens moltes vegades ens fem la idea d’una església o, fins i tot, els més imaginatius veuen aquella època en què no existia l’electricitat. Però, deixant  de banda l’aspecte més romàntic de les espelmes, avui dia els donem un ús ben diferent del que és il·luminar-nos. A Astromoon us en parem i us assessorem.

  El tradicional budisme tibetà té una màxima que diu “Tots els éssers tenim una cosa en comú, busquem la felicitat”. Bé, avui dia la felicitat la trobem a tenir un bon treball, salut i amor, etcètera, però què passa quan les formes físiques s’esgoten o no trobem la forma d’aconseguir-la? Encenem una espelma i un encens com a plegària i els posem al nostre espai sagrat, la nostra llar.

  Amb l’encens, fem que la nostra llar esdevingui un lloc més net i acollidor. El dia a dia ens porta a trobar-nos amb tot tipus de dificultats que posen a prova les nostres habilitats per arribar a solucions, cosa que no sempre aconseguim i ens emportem a casa tota aquesta “energia no desitjada”. La millor forma i la més econòmica de recuperar el benestar que necessitem a casa nostra és l’encens.

  En una societat complexa com aquesta en què vivim, molt exigent amb l’individu, seria poc prudent pensar que només cremant un espelma els nostres problemes s’arreglaran, però no oblidem que davant d’un problema complex hem de buscar solucions complexes. Així doncs, convidar la sort que es posi del nostre costat quan tenim dificultats no és una idea escabellada, sinó al contrari, penso que és una forma intel·ligent de començar a posar-hi remei, perquè fer un pas endavant no et porta al teu destí, però et treu d’on ets, comença el moviment. Posar una espelma i un encens és un acte íntim personal o de família i no n’hem de donar explicacions a ningú, ja que com més reduït és el cercle que executa aquest tipus d’acció més possibilitats tenim d’èxit i reduïm considerablement les interferències d’altres persones, perquè no ens oblidem que tothom té una interpretació de la realitat i no sempre ha de jugar a favor nostre.

  Avui dia som a l’era de la informació a Internet i la gent del carrer troba fàcilment moltes fórmules d’espelmes i encens, molts colors, formes i combinacions de diferents materials a molts establiments, evidentment oferint solucions per a una bona quantitat de possibles dificultats, un joc mental que moltes vegades només busca un benefici econòmic per al fabricant. Per això és recomanable visitar un establiment especialitzat, on rebreu l’assessorament professional que necessiteu . 

   

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat