T'has perdut? On són els teus pares? Els braçalets amb codis QR de Metatres ens dónen la resposta


 • Etiquetes: codis QR | Temps de lectura: 4 minuts

  dimecres, 27 juliol, 2016 - 11:45

  Què són els productes d'emergència de MetatresSón complements personals - braçalets, adhesius, penjolls i clauers- que combinen disseny elegant i colors moderns amb un sistema d’identificació mitjançant un codi QR únic. En cas d’emergència, el codi QR permet la identificació i localització del portador, el contacte amb els seus familiars, i facilita una millor assistència mèdica.

  Com funcionen? El codi QR únic està vinculat a un perfil web personal on es poden informar les dades que es considerin importants. En cas d’emergència, es pot llegir el codi des d'un telèfon o tauleta i consultar les dades del perfil, trucar directament als serveis d'emergències i als telèfons de contacte informats. També és possible conèixer la ubicació des de la qual es llegeix el codi i enviar-la automàticament per correu electrònic a les persones de contacte.

  A qui van dirigits? Si ets esportista, t'agrada anar en bici, córrer grans distàncies o passejar per la muntanya, si tens fills petits i et fa patir que es puguin perdre, si tens algun familiar a qui cada cop li costa més recordar com tornar a casa, si les teves mascotes poden escapar-se i perdre's, els productes QR metatres estan fets per a tu.

  SOS: Braçalet de silicona, adequat per a tot tipus de persones, usos i edats. En talles XS a XL i 4 colors (negre, blau, vermell i rosa).

  Sport: Braçalet de nylon i al·lumini, amb tanca de Velcro ajustable. Adequat per a la pràctica d’esports, treballs o activitats físiques intensos. En combinacions de colors vermell-negre i blau cel-negre.

  Sticker: Adhesiu de resina epoxi per a casc. Per a activitats esportives o laborals que requereixen l’ús de casc, o per a identificar pertinences (maletes, motxilles, bicicletes...).

  Pets: Penjoll d’alumini per als collars de les mascotes. En color verd.

  Keys: Clauer d’acer i nylon adequat per a claus de tot tipus de vehicles. Colors vermell i negre.

  Quins avantatges ofereixen? 

  Comoditat: es poden dur en les activitats quotidianes (dormir, dutxar-se, jugar, anar al gimnàs, córrer, nedar...). En el cas dels braçalets, hi ha talles per a nens i adults.

  Simplicitat: No hi ha mecanismes, cables, bateries ni piles, fet que els fa aptes per a nens a partir de 3 anys i per a persones grans.

  Estalvi: Es paga el producte en el moment de la compra però l’accés i l’ús del perfil personal i dels serveis associats són gratuïts.

  Independència: Cadascú pot canviar les dades del perfil personal sempre que vulgui. Des de telèfon, la tauleta o l’ordinador. Mentre som a casa o a fora. I l’actualització és immediata.

  Universalitat: L’activació, consulta i modificació del perfil personal, i la lectura en cas d’emergència, es poden fer amb la majoria dels telèfons i tauletes actuals, ja siguin Android, Apple, Blackberry o Windows.

  Quin tipus d’informació conté el perfil web personal

  Els braçalets SOS i Sport, i l’adhesiu Sticker inclouen un perfil web personal complet que permet informar les dades següents:

  • Dades de contacte de metges i hospital habituals.
  • Dades de salut: al·lèrgies, malalties cròniques, medicació habitual, resum de la història mèdica.
  • Fotografia per a facilitar la identificació.
  • Documents adjunts: targeta sanitària, targetes de mútues, assegurances...

  El penjoll Pets i el clauer Keys disposen de perfils més senzills.

  Activació i edició del perfil personal

  Tots els productes QR s’envien en una caixa que conté les instruccions d’ús inicial i un codi d’accés al perfil personal.

  Necessitarem un telèfon mòbil o una tauleta amb accés a Internet i una adreça de correu electrònic vàlida per a poder utilitzar el producte QR per primer cop.

  Seguint uns senzills passos, podrem establir la contrasenya d’accés i accedir al perfil personal per a completar-ne les dades.

  Lectura del codi i consulta de les dades

  En cas d’emergència, només cal un telèfon o una tauleta. En llegir el codi QR, s’enviarà automàticament un correu electrònic a les dos persones de contacte on s’inclourà la localització aproximada. A la pantalla del telèfon o tauleta es mostrarà la identificació del portador, les dades del metge habitual i les de salut. També s’oferirà la possibilitat de trucar directament a dos números de telèfon i al servei d’emergències.

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat