Què fan al Museu Tèxtil aquest mes d’abril? Rosa Rodríguez | Enquadernació infantil en família | Llibres i Sant Jordi | Barrets i càsting Fira Modernista | Vestits de pel·lícula...


Temes: 
Data: 
dilluns, 1 abril, 2019 (Tot el dia) a dimarts, 30 abril, 2019 (Tot el dia)
Descripció activitat: 

Agenda d'activitats del Museu Tèxtil (CDMT) per al mes d'abril:

→ DIJOUS 4 D'ABRIL (18.00 h) - Tarda amb l’artista… Rosa Rodríguez

Rosa Rodríguez us acompanya en una visita a la seva mostra “Fragment de Cal·ligrafia d’una Pomera” que s’exhibeix a l’Espai Zero. Una oportunitat per a conèixer més a l’artista i la seva obra. Activitat gratuïta amb confirmació d’assistència a: iinscripcions@cdmt.cat  o bé al telèfon 93 731 52 02.

 

→ DIUMENGE 7 D'ABRIL (11.30 h) - Taller d’enquadernació infantil en família

Anna Bonil mostrarà com folrar amb teixit unes cobertes i com cosir-les als plecs de paper per formar una llibreta ben original. Els nens i nenes treballaran amb un tros de teixit de cotó, cintes, puntes i uns altres materials tèxtils. L’activitat es dirigeix a nens i nenes acompanyats d’entre 6 i 12 anys. Cal fer reserva de plaça a: inscripcions@cdmt.cat. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat. Places limitades.

 

→ DISSABTE 13 D'ABRIL (10.30 h) - Taller Llibre d’artista amb Ariadna Simó

Aprofitant que estem al mes de la celebració de Sant Jordi, us proposem que aprengueu a realitzar un llibre original de forma totalment artesana. Durant la sessió anireu acompanyats d’Ariadna Simó, artista i docent experta en diverses tècniques artístiques que podreu aplicar en aquest treball. El vostre llibre serà ben singular, el podeu regalar o utilitzar per incloure les vostres fotografies més estimades. Preu: 20€.

 

→ DISSABTE 27 D'ABRIL (10.30 h) - Taller Guarneix un barret modernista

Aquest taller permet dissenyar i confeccionar la decoració per a un barret femení que recrea l’estil modernista. Cada participant comptarà amb una base de barret i un kit que conté teixit, cintes i altres materials tèxtils apropiats i suficients per a realitzar els guarniments. Preu: 20€.

 

→ DISSABTE 27 D'ABRIL (17.00 h) - XVII Fira Modernista. Càsting Desfilada modernista 2019

Totes les persones que vulgueu participar a la desfilada passareu un càsting que tindrà lloc al museu, el dissabte 27 d’abril, de les 17:00 a les 19:00h. Haureu de venir amb el vestit acabat, així com els complements i les joies que vulgueu portar el dia de la desfilada. Per participar en aquest càsting, si us plau, envieu un correu amb l’assumpte “Càsting” amb el vostre nom, cognoms, telèfon i un correu electrònic de contacte a: inscripcions@cdmt.catGratuït.

 

→ DIUMENGE 28 D'ABRIL (12.00 h) - XVII Fira Modernista. Inaugurem “Vestits de pel·lícula”

El diumenge 28 d'abril a les 12.00 h, en el marc de la XVII Fira Modernista de Terrassa i amb la temàtica del cinema com a rerefons, el Museu ha organitzat una nova exposició que es podrà gaudir durant tot el 2019. A la mostra es podran veure peces originals conservades al museu al costat de recreacions de vestits de diverses pel·lícules que han fet alumnes dels cursos d’indumentària modernista. Afegit a això, s’exhibiran vestits creats per la reconeguda dissenyadora terrassenca Mercè Paloma que han aparegut a diverses sèries i al cinema. Gratuït.

s connecTerrassa:

@page { margin: 2cm }
p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; orphans: 2; widows: 2 }
a:link { color: #0000ff }

Adreça: 
Salmerón, 25
08222 Terrassa Barcelona

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat