Nou butlletí mensual amb cupons descompte


30 de gener de 2018 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: el projecte | Temps de lectura: 1 minut

Ahir vam enviar el nostre primer butlletí mensual amb cupons descompte de la Comunitat connecTerrassa. El podeu veure aquí. Si el voleu rebre, heu d'estar registrats als nostres butlletins.

Aquest nou format és una evolució natural dels cupons postsorteig que ja enviàvem (en aquest cas eren cupons només de les empreses que organitzaven els sortejos i els enviàvem només a la gent que havia participat als sortejos.

Un cop hem comprovat que aquests cupons tenen molt interès per als seus destinataris (la quota d'obertura dels mails és altíssima) hem decidit obrir els cupons a totes les empreses de connecTerrassa —organitzin o no sortejos— i enviar-los a tota la nostra base de dades d'usuaris inscrits que reben els nostres butlletins, actualment formada per 8.500 persones.

Quan enviarem aqeust butlletins mensuals? Un cop acabats els sortejos de cada mes. Els sortejos els llancem el primer dimecres de cada mes i duren dues setmanes, per tant, els enviarem la segona quinzena de cada mes.

PS: El primer butlletí d'aquest forma no l'hem enviat a totes les persones inscrites, només a una part, ho farem de forma progressiva per no esdevenir spam. Sempre busquem que els nostres butlletins diguin útils per als seus destinataris, per tant, intentem no enviar-ne massa ni de poc valor.

--

Vols formar part de la nostra Comunitat? Clica aquí!

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat