Sílvia Puig: El gran actiu de Com de Casa és la plantilla. Actualment tenim en plantilla 43 'dones de fer feines' de tota la vida


25 de novembre de 2014 | Publicat per Marc Roca | Etiquetes: entrevista, Com de Casa, Professionals | Temps de lectura: 5 minuts

"La neteja de la teva llar". Amb aquest objectiu treballen a Com de Casa. Es dediquem a ajudar a les families a gestionar la neteja de la seva llar. Intenten dia a dia conèixer les necessitats de la familia i estudien quina és la millor sol·lució per tal de fer més fácil el funcionament de la seva llar. Actualment l'equip de Com de Casa està format per 43 empleades de la llar de tota la vida que donen servei a més de 300 clients. I, 2 coordinadores que tenen per objectiu mantenir la qualitat del servei demanat per als clients i organitzar i sol·lucionar les possibles incidències que es produeixen en el treball del dia a dia. N'hem parla amb la Sílvia Puig, la seva gerent, per a conèixer més i millor qui són i quins serveis ofereixen.

Marc R. (connecTerrassa).- Sílvia, com definiries Com de Casa? Us considereu una empresa clàssica que ofereix serveis de neteja a persones i empreses? O, sou alguna cosa més (intermediaris, diversitat de serveis,...)?

Sílvia P. (Com de Casa).- Com de Casa és una empresa dedicada a la gestió de la llar. Això vol dir que, poc a poc, anem incorporant serveis que ajuden a fer més fácil “el portar la casa”. Actualment, el servei més demanat és el de neteja de la llar amb la “dona de fer feines” de tota la vida.

Marc R.- “Casa teva, feina nostra”, el subtítol del vostre logo és molt explícit. L’objectiu de Com de Casa acaba amb la neteja o arriba a altres àmbits de les tasques de la llar?

Sílvia P.- Tal i com he comentat abans el servei més demanat és el manteniment de neteja de les cases. També realitzem moltes neteges esporàdiques, neteges de pisos de lloguer, cuines i banys a fons, vidres i persianes... Els mateixos clients ens han anat demanant que si podíem fer manteniment de la comunitat de veïns.

Lògicament també realitzem serveis de planxa a domicili i petites reparacions que es produeixen a la llar que van quedant pendents i que ningú mai té temps de arreglar.

Marc R.- Quant a treballadors, teniu plantilla pròpia o contracteu segons les necessitats de cada demanda de serveis?

Sílvia P.- El gran actiu de Com de Casa és la plantilla. Actualment tenim en plantilla 43 “dones de fer feines” de tota la vida. Aquesta plantilla és estable, el contracte és indefinit i això permet no tenir grans variacions en la plantilla. Els clients, lògicament, demanen tenir sempre la mateixa persona realitzant el servei a casa seva.

La nostra filosofia és ser formiguetes, mica en mica anar creixent. Quan trobem una persona que vol treballar a Com de Casa, i respon al perfil de la nostra plantilla, llavors ja podem anar adjudicant nous clients a aquesta persona i així, mica en mica, anem creixent.

Marc R.- Us podem trobar físicament al carrer Sant Leopold, 66 de Terrassa i digitalment a la vostra web. I, des d'ara, també a connecTerrassa. Com us doneu a conèixer? El boca-orella és el vostre principal mitjà per arribar a nous clients potencials? Feu algun tipus de publicitat, promocions,...? I, què us agradaria aconseguir amb la vostra incorporació a connecTerrassa?

Sílvia P.- El principal font de clients és el boca orella, un client li diu a l'altre i això fa que mica en mica Terrassa ens va coneixent. Una altra gran entrada de clients, actualment, és a través de la web. 

El projecte connecTerrassa respira molt la filosofía de Com de Casa de servei de proximitat. Ens agrada participar en iniciatives innovadores i que tenen en compte on vivim. És per això, que hem decidit formar part de la Comunitat connecTerrassa.

Marc R.- Com definiries el vostre client tipus?

Sílvia P.- El client de Com de Casa es caracteritza per ser persones que valoren tenir un professional a casa seva per a realitzar les feines de la casa. Tenir un professional comporta una tranquil·litat, una estabilitat i una millora continua.

A més a més, a l'existir la llei del servei domèstic, el client té una persona a casa treballant amb les condicions que la llei demana i, per tant, amb Com de Casa s'aconseguix tranquil·litat i evitar possibles problemes. Tots sabem que, mentre tot va bé, cap problema, però si un dia hi ha una incidència, llavors apareixen tots els problemes de cop. El client de Com de Casa, aquests mal de caps no el té, ja que es contracte un servei i la responsabilitat d'aquelles treballadores recau a Com de Casa.

Marc R.- I, ja per acabar aquesta petita introducció, m’agradaria que ens recomanessis dues coses: 1) Una web del vostre sector que trobis interessant, i 2) Un comerç/bar- restaurant/professional de Terrassa que t’agradi per un motiu o altre.

La nostra dificultat és englobar-nos en un sector ja que no som ni neteja industrial, on les webs van dirigides majoritàriament a l'empresa, ni tampoc som una agència de col·locació de servei domèstic, on el client va a buscar personal per  acontractar ells mateixos. Per tant, us facilitaré una web d'una empresa de Vic que es dediquen a la drogueria ecològica i que, per tant, m'agrada la seva filosofía de treball venent productes per a la llar i la proximitat que en la web s'hi respira: http://junyentherbifung.com.

Us recomenaria que anessiu a dinar a QuiCuina pel bon menjar i bon tracte familiar. Us passo la web per tal de que pogueu fer una primera ullada: http://www.quicuina.net

__________

Llegiu més ENTREVISTES, aquí.

__________

Registra't com a usuari de connecTerrassa per estar al dia de novetats, informació, ofertes, promocions, sortejos,... i/o com a comerç/professional i t'informarem de tot el projecte!
També ens podeu seguir a FacebookTwitterInstagram i YouTube!

 

Reviews

Afegeix un comentari

Vols formar part de la nostra comunitat?

Clica aquí!

Registra't a connecTerrassa!

Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat