Núria Comellas (La Drogueria Ecològica): “La diferència arriba quan veus que el producte natural no contamina, ni al medi ambient ni a la nostra salut”


 • Etiquetes: entrevista | Temps de lectura: 4 minuts

  dimarts, 5 març, 2019 - 16:15

  LA DROGUERIA: ORÍGENS I EVOLUCIÓ

  La Drogueria Ecològica té els seus inicis al Mercat de la Independència. Ara fa tres anys, però, la Núria Comellas, propietària del negoci, va instal·lar-se al carrer Portal Nou, 14.

  La botiga obre les seves portes cada dia de 10.00 a 13.00 h i, excepte dilluns i dimarts, està obert també a les tardes de 17.00 a 20.00 h.

  Pel que fa al canvi d’ubicació, Comellas ens explica que ara l’aparador es troba a peu de carrer i això ha aportat més visibilitat pels transeünts, «tot i no estar en una zona molt comercial és un carrer de pas bastant transitat”, puntualitza.

  Després de 26 anys treballant a la Cambra de Comerç de Barcelona, Núria Comellas va decidir emprendre aquest projecte per un interès personal relacionat amb la preservació del medi ambient. Des de la seva obertura aquest negoci ha anat sumant clients i a dia d’avui es troba en vies de creixement.

  ELS PRODUCTES: MEDI AMBIENT I SALUT

  Però, què hi podem comprar a aquesta drogueria ecològica? Des de productes de neteja ecològica a granel, a productes d’higiene personal com xampús o gels. A més, fa poc s’hi ha afegit menjar ecològic amb la venda de iogurts, llet, hamburguesa vegana o paté de tomàquet, entre altres.

  Pel que fa al producte estrella Comellas ens explica que el sabó de la roba és el que més es demana. Tal i com ens explica la propietaria, «tots els productes que es venen a La Drogueria Ecològica porten certificació ecològica, un segell d’autentificació que és el que realment fa pujar el preu del producte».

  A més, Núria Comellas explica que només treballa amb dues marques: Biocenter, que hi és des de l’inici d’aquesta iniciativa, i Cosmètics Giura, una empresa ecològica catalana que s’ha incorporat molt recentment a la botiga.

  Tot i saber que els productes ecològics són més cars, li preguntem a la Núria si realment compensa usar-los. Ens diu que ella és consumidora de productes ecològics i assegura que «un cop t’hi poses, això de l’ecologia enganxa».

  A part, «l'eficàcia dels productes és igual o més bona que la de qualsevol producte d’un gran supermercat. La diferència arriba quan veus que el producte natural no contamina, ni el medi ambient ni la nostra salut. Pensa que tot el que ens posem a la pell en pocs minuts passa al torrent sanguini i tot el producte químic que es pugui evitar, millor». I agefeix: «A més, aquí venem les mostres amb plàstic biodegradable, sense conservants ni perfums químics, i en envasos reutilitzables on els clients poden reomplir les ampolles».

  ELS CLIENTS: EL PODER DEL BOCA-ORELLA

  Pel que fa als clients, Comellas ens explica que cada cop són més les parelles joves amb fills que s’interessen per aquesta vessant ecològica. «Tot i així, ens trobem de tot. gent gran o jove, no hi ha un prototip clar de client. Sobretot el que comparteixen la majoria de consumidors és una preocupació real pel medi ambient», afirma Comellas. I afegeix que que molts dels seus clients són fidels i «sempre han confiat en aquesta drogueria» però que «últimament molta gent ve per recomanacions, pel boca-orella. Fet que ens indica que s'estan fent bé les coses», conclou la propietària.

  NOVETATS: NOUS PRODUCTES I BOTIGA EN LÍNIA

  Per últim, Núria Comellas ens comenta quines són les novetats de la iniciativa. Recentment ha arribat un producte exclusiu 100% natural a La Drogueria Ecològica que serveix per a netejar qualsevol tipus de material, fusta, ferro o, inclús, sofàs.

  L’altra novetat arribarà a l’abril, moment en el qual aquesta botiga oferirà una botiga online i un servei de repartiment per a fer més fàcil la compra d’aquests productes.

  Més informació:

  Més a connecTerrassa:

  Afegeix un comentari

  Vols formar part de la nostra comunitat?

  Clica aquí!

  Registra't a connecTerrassa!

  Et mantindrem informat sobre el comerç de Terrassa i els professionals de la ciutat amb Notícies, Agenda, Sortejos, Promocions,...

  Prement el botó "Vull subscriure'm" acceptes les polítiques de privacitat